Υλικά:

  • 1 λαγός
  • 5 πατάτες Νάξου
  • 1 κιλό κρεμμύδια μικρά ξερά
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1 ½ ποτήρι ελαιόλαδο
  • ½ ποτήρι κρασί
  • 2 κουταλιές πελτέ
  • Αλάτι-Πιπέρι-Μπαχάρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τον λαγό σε κομμάτια και τον πλένουμε καλά.

Τον βάζουμε στην κατσαρόλα με το μισό λάδι μέχρι να πιει τα υγρά του.

Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε.

Το «σβήνουμε» με το κρασί.

Προσθέτουμε τις πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά.

Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ½ ώρα

 

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Μύλων-Κουρουνοχωρίου για την παραχώρηση της συνταγής