Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.mynaxos.gr προσφέρεται και λειτουργεί αποκλειστικά για να βοηθήσει τους επισκέπτες του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού προορισμού, στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το ταξίδι τους στο νησί της Νάξου και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, την ανάρτηση απόψεων για θέματα σχετικά με ταξίδια. Οι όροι “εμείς“, “εμάς“, “δικό μας“ και «mynaxos» αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.mynaxos.gr. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον επισκέπτη της ιστοσελίδας.

Το mynaxos σας προσφέρεται υπό την προϋπόθεση της αποδοχής σας χωρίς τροποποίηση οποιουδήποτε/όλων των όρων, προϋποθέσεων και σημειώσεων που παρατίθενται παρακάτω (συλλογικά, η «Συμφωνία»). Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τη συμφωνία. Αν δεν αποδέχεστε όλους τους όρους και προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το mynaxos. Φροντίστε να επιστρέφετε περιοδικά σε αυτή τη σελίδα ώστε να επανεξετάζετε την πιο πρόσφατη έκδοση της Συμφωνίας. Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, κατά την κρίση μας, να αλλάζουμε ή άλλως να τροποποιούμε την Συμφωνία, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που εκτίθενται στην παρούσα, και η διαρκής πρόσβασή σας ή χρήση αυτής της ιστοσελίδας σημαίνει ότι αποδέχεστε την αναθεωρημένη ή τροποποιημένη συμφωνία.

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.mynaxos.gr

Η αντιγραφή, μετάδοση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή αναδιανομή του περιεχομένου του mynaxos ή οποιουδήποτε τμήματος αυτής της ιστοσελίδας, απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της επιχείρησης. Για να ζητήσετε την σχετική άδεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το mynaxos στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: vasilisgrigoropoulos@gmail.com  ώστε να σας παραχωρήσουμε τη σχετική έγγραφη άδεια.

Οι χρήστες του mynaxos δεν επιβαρύνονται με έξοδα για την χρήση της iστοσελίδας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Ωστόσο, το mynaxos παρέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίες λειτουργούν υπό άλλες συνθήκες και ανήκουν σε ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών ή εμπόρους/πωλητές. Οι τρίτοι αυτοί πιθανόν να χρεώνουν κάποιο τέλος για την χρήση συγκεκριμένου περιεχομένου ή υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας. Επομένως, πρέπει να διενεργείτε οποιαδήποτε έρευνα πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη πριν να προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή με οποιονδήποτε τρίτο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.mynaxos.gr συμφωνείτε να μη τροποποιήσετε με άλλο τρόπο, να μην αντιγράψετε, διανείμετε, μεταβιβάσετε, εμφανίσετε, εκτελέσετε, αναπαράγετε, δημοσιεύσετε, δώσετε άδεια, δημιουργήσετε παράγωγα έργα, να μην μεταβιβάσετε, ή πωλήσετε ή μεταπωλήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, λογισμικό, προϊόντα ή υπηρεσίες που λαμβάνονται από ή μέσω αυτής της Ιστοσελίδας. Επιπλέον, συμφωνείτε:

 • Να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την Ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό˙
 • Να μην αποκτάτε πρόσβαση, παρακολουθείτε ή αντιγράφετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή πληροφορίες αυτής της Ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ρομπότ, spider, scraper ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα ή οποιαδήποτε χειροκίνητη διαδικασία για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας˙
 • Να μην κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια που επιβάλλει, ή μπορεί να επιβάλει, κατά την κρίση μας, ένα αδικαιολόγητο ή δυσανάλογα μεγάλο φορτίο στην υποδομή μας˙
 • Να μην δημιουργείτε και θέτετε deep-links σε οποιοδήποτε τμήμα αυτής της Ιστοσελίδας για οποιονδήποτε σκοπό

ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι με την υποβολή περιεχομένου στο mynaxos μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναρτήσεις σε αυτήν την ιστοσελίδα ή με άλλο τρόπο όπως για παράδειγμα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων κριτικών για ξενοδοχεία, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλων που περιέχονται σε οποιεσδήποτε πληροφορίες, χορηγείτε στο mynaxos και τις θυγατρικές της μη αποκλειστικό, μη υποκείμενο σε τέλη, διαρκές, μεταβιβάσιμο, ανέκκλητο και με δικαίωμα πλήρους εκχώρησης υποάδειας δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, μετάφρασης, διανομής, δημοσίευσης, δημιουργίας παράγωγων έργων και δημόσιας εμφάνισης και εκτέλεσης του υποβαλλόμενου υλικού σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο, είτε είναι γνωστό σήμερα είτε επινοηθεί στο μέλλον, και χρήσης του ονόματος που υποβάλλετε σε σχέση με το εν λόγω Υποβαλλόμενο Υλικό. Αποδέχεστε ότι το mynaxos μπορεί να επιλέξει να συνδέσει τα σχόλιά σας και τις κριτικές σας με το πρόσωπό σας, κατά την κρίση μας. Επιπλέον, παρέχετε στο mynaxos το δικαίωμα να διώκει σύμφωνα με το νόμο κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο παραβιάζει τα δικά σας δικαιώματα ή τα δικαιώματα του mynaxos στο Υποβαλλόμενο Υλικό παραβαίνοντας την παρούσα Συμφωνία. Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι το Υποβαλλόμενο Υλικό δεν είναι εμπιστευτικό και δεν αποτελεί ιδιοκτησία.

Το mynaxos μπορεί να περιέχει φόρουμ συζήτησης, πίνακες ανακοινώσεων, υπηρεσίες υποβολής κριτικών ή άλλα φόρουμ στα οποία εσείς ή τρίτοι μπορείτε να υποβάλλετε μηνύματα, υλικά ή άλλα στοιχεία.

Με τη χρήση οποιασδήποτε περιοχής, που θεωρείται διαδραστική και στην οποία μπορείτε να αναρτάτε σχόλια και όλα όσα αναφέρονται παραπάνω, συμφωνείτε ρητά να μην αναρτήσετε, ανεβάσετε, μεταδώσετε, διανείμετε, αποθηκεύσετε, δημιουργήσετε ή άλλως δημοσιεύσετε μέσω της Ιστοσελίδας ο,τιδήποτε από τα ακόλουθα:

 • Οτιδήποτε είναι ψευδές, παράνομο, παραπλανητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, άσεμνο, έκφυλο, υπαινικτικό κατά τρόπο άσεμνο, που αποτελεί παρενόχληση ή υποστηρίζει την παρενόχληση άλλου ατόμου, που είναι απειλητικό, που παραβιάζει την ιδιωτικότητα ή τα δικαιώματα στην δημοσιότητα, που είναι υβριστικό, εμπρηστικό, δόλιο ή είναι με άλλο τρόπο αμφισβητήσιμο.
 • Περιεχόμενο που είναι κατάφορα προσβλητικό, που προωθεί τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία, το μίσος ή την φυσική βία οποιουδήποτε είδους κατά οποιασδήποτε ομάδας ή ατόμου.
 • Περιεχόμενο που θα συνιστούσε, θα ενθάρρυνε, θα προωθούσε ή θα παρείχε οδηγίες για την διεξαγωγή παράνομης δραστηριότητας, θα αποτελούσε ποινικό αδίκημα, θα αποτελούσε βάση για αναζήτηση αστικής ευθύνης, θα παραβίαζε τα δικαιώματα οποιουδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, ή που θα δημιουργούσε με άλλο τρόπο ευθύνη ή θα παραβίαζε οποιοδήποτε τοπικό, πολιτειακό, εθνικό ή διεθνές δίκαιο.
 • Περιεχόμενο που παρέχει εκπαιδευτικές πληροφορίες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, όπως την κατασκευή ή την αγορά παράνομων όπλων, την παραβίαση της ιδιωτικής σφαίρας, ή την παροχή ή την δημιουργία ιών υπολογιστών.
 • Περιεχόμενο που μπορεί να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας ή άλλα ιδιωτικά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου.
 • Περιεχόμενο με το οποίο κάποιος αντιποιείται φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο
 • Μη ζητηθείσες διαφημίσεις, μαζική αλληλογραφία ή “spamming”, μετάδοση “junk mail”, αλυσιδωτών μηνυμάτων (chain letters), προεκλογικών μηνυμάτων, διαφήμιση, διαγωνισμούς, κληρώσεις, ή ανήθικες προτάσεις.
 • Ιδιωτικές πληροφορίες οποιουδήποτε τρίτου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, επωνύμου (οικογενειακού ονόματος), διευθύνσεων, αριθμών τηλεφώνου, διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμών κοινωνικής ασφάλισης και αριθμών πιστωτικών καρτών.
 • Ιούς, κατεστραμμένα δεδομένα ή άλλα επιβλαβή, αποδιοργανωτικά ή καταστρεπτικά αρχεία.

Το mynaxos δεν αναλαμβάνει και δεν υπέχει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο που αναρτάται, αποθηκεύεται ή μεταφορτώνεται από εσάς ή από τρίτον, ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, ούτε το mynaxos είναι υπεύθυνο για τυχόν σφάλματα, βλάβη της φήμης, δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση, παραλείψεις, αναλήθειες, βωμολοχίες, πορνογραφία ή υβρεολόγιο που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Το mynaxos οφείλει να σας ενημερώσει κι εσείς να λάβετε σοβαρά υπόψη τα εξής: οι περισσότερες προτάσεις που γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα (Εκδρομές, περιπατητικά μονοπάτια, κοκ), συμπεριλαμβανομένων των κρουαζιέρων και των εκδρομών, ολοκληρώνονται χωρίς κάποιο συμβάν, το ταξίδι σε κάποιους προορισμούς ενδέχεται να ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από άλλους. Για αυτό πρέπει οι ταξιδιώτες να ερευνούν και να κοιτάζουν τις απαγορεύσεις, τις προειδοποιήσεις και τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών για τις συγκεκριμένες περιοχές, πριν ξεκινήσουν την οποιαδήποτε δράση τους. To mynaxos παραθέτει μόνο πληροφορίες σχετικά με όσα αναφέρονται σε αυτή την παράγραφο και δεν δηλώνει ότι εγγυάται ότι σε αυτά τα σημεία συνιστάται η δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα του αναγνώστη των σχετικών άρθρων και δεν ευθύνεται για ζημιές η απώλειες που μπορείς να προκύψουν στα μέρη που προτείνει το mynaxos και πιθανόν να θελήσετε να επισκεφτείτε.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλα τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας αυτής είναι πνευματική ιδιοκτησία του mynaxos. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η συνολική εντύπωση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων όλων τω εικόνων, των εικονιδίων, των γραφικών και των κειμένων, είναι διακριτικό γνώρισμα του mynaxos και δεν μπορούν να αντιγραφούν, να αποτελέσουν αντικείμενο απομίμησης ή να χρησιμοποιηθούν, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του mynaxos.

Άλλα λογότυπα, ονόματα προϊόντων και επωνυμίες που αναφέρονται στην παρούσα ενδέχεται να είναι σήματα των αντίστοιχων δικαιούχων τους.

Τροποποιήσεις

Το mynaxos μπορεί να αλλάζει, να προσθέτει ή να διαγράφει τους Όρους αυτούς και τις Προϋποθέσεις ή οποιοδήποτε τμήμα αυτών ενίοτε κατά την διακριτική της ευχέρεια, όταν το κρίνει αναγκαίο και εύλογο για νομικούς, γενικούς ρυθμιστικούς και τεχνικούς λόγους, ή λόγω αλλαγών στις παρεχόμενες υπηρεσίες ή στην φύση ή την διάταξη χώρου της Ιστοσελίδας του mynaxos. Συμφωνείτε εφεξής ότι θα δεσμεύεστε από κάθε τέτοιους τροποποιημένους Όρους και Προϋποθέσεις.

Γενικά

Η εκτέλεση των όρων της Συμφωνίας αυτής υπόκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και δικονομία, και κανένας όρος αυτής της Συμφωνίας δεν περιορίζει το δικαίωμά μας να συμμορφωνόμαστε με τις προσταγές του νόμου ή άλλων κυβερνητικών ή νομικών επιταγών ή προϋποθέσεων σχετικά με την χρήση από εσάς της Ιστοσελίδας αυτής ή πληροφοριών που παρέχονται σε εμάς ή συλλέγονται από εμάς αναφορικά με την χρήση αυτή. Στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από το ισχύον δίκαιο, συμφωνείτε ότι θα εγείρετε κάθε αξίωση ή αγωγή που προέρχεται ή σχετίζεται με την πρόσβαση ή την χρήση της Ιστοσελίδας αυτής εντός δύο (2) ετών από την ημερομηνία κατά την οποία η αξίωση ή η βάση αγωγής γεννήθηκε ή προέκυψε, άλλως θα κρίνεται ότι υφίσταται παραίτηση από αυτήν την αξίωση ή την βάση της αγωγής.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διατίθενται στην γλώσσα της Ιστοσελίδας. Οι συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις υπό τους οποίους δηλώνετε την συμφωνία σας δεν θα αποθηκεύονται ατομικώς από τo mynaxos.

Επιφυλασσόμεθα για οιαδήποτε δικαιώματα που δεν αναφέρονται ρητώς στην παρούσα.