Ένας μικρός «παράδεισος» μπαχαρικών, αρωματικών και αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών περιμένει τους επισκέπτες της Απειράνθου! Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παραδοσιακό παντοπωλείο που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο του χωριού!

Το κατάστημα άνοιξε το 2010 και από τότε οι μικροί θησαυροί που κρύβει μέσα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των ντόπιων.Εκείνο που χαρακτηρίζει το χώρο είναι η πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων. Ο επισκέπτης θα βρει από παραδοσιακά τυριά και αλλαντικά μέχρι παραδοσιακά σκεύη, αλλά το μεγάλο του «ατού» είναι η πλούσια ποικιλία μπαχαρικών και κυρίως τα αποξηραμένα αρωματικά φυτά από της Νάξου.

Πριν φύγεις από εκεί, σίγουρα θα πρέπει να αγοράσεις Ναξιώτικη φασκομηλιά (το γνωστό σε όλους φασκόμηλο), τίλιο, χαμομήλι μαζεμένο από τα βουνά της Απειράνθου, αποξηραμένο μαϊντανό,  αποξηραμένα κολοκύθια και μελιτζάνες!

Ότι απορία έχεις, θα στην λύσει με χαρά ο ιδιοκτήτης του αλλά και θα σε συμβουλεύσει πώς να χρησιμοποιήσεις το κάθε ένα από αυτά που υπάρχουν στο κατάστημά του.